Wat is het?

De Knuffelzak is een heerlijk product die je door middel van opwarmen in de magnetron/oven of door te koelen in de diepvries voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Onze Knuffelzakken zijn ook bekend als de Pittenzak, echter heeft onze Knuffelzak een veel fijnere inhoud die veel zachter aanvoelt, beter vormt naar je lichaam en de warmte veel beter in zich houdt.

Hoe werkt het?

Klik op de gebruiksaanwijzing voor meer informatie over het verwarmen of koelen van de Knuffelzak.

Functies Knuffelzak:

  • Als heerlijke warme kruik voor jong en oud

Door de zacht aanvoelende vulling en het erg lang warm blijven van de Knuffelzak, is deze uitermate geschikt als heerlijke warme kruik. Ook voor baby’s en kinderen is dit ideaal voor een goede nachtrust, tegen buikpijn/krampjes of voor het warm blijven tijdens een wandeling in de buitenlucht. En het voordeel ten opzichte van een kruik is, het is veel veiliger! Geen gedoe met kokend heet water! Dus een genot om bij je te hebben!

  • Ideaal bij een zere/stijve nek of rug

Doordat de Knuffezak erg soepel is, vormt deze zich helemaal om de plek waar u hem wenst. Heeft u wel eens een zere nek of rug door een lange dag of oververmoeidheid? Dan is de Knuffelzak de uitkomst. Vele mensen hebben dan erg veel baat bij een Knuffelzak. Het werkt ontspannend en zorgt ervoor dat uw spieren zich weer herstellen. Na een avond de Knuffelzak bij u te hebben gehad, zal de nek of rug vele malen beter aanvoelen.

  • Koude voeten / handen

Veel mensen hebben last van koude voeten en of handen. Met de Knuffelzak lost u dit probleem erg snel op. Leg de Knuffelzak enkele minuten voordat u naar bed gaat onder uw deken of pak hem heerlijk bij u wanneer u op de bank TV aan het kijken bent. U zult echt genieten van dit moment!

  • Pijn verzachtend tijdens de menstruatie

Niks is vervelender dan de krampen tijdens de menstruatie. Dit kan in sommige gevallen best pijnlijk zijn. Een warme Knuffelzak helpt hierbij echt! De warmte die de Knuffelzak uitstraalt heeft een pijn verzachtende werking. Heerlijk om een warme Knuffelzak in deze periode bij je te hebben, bijna onmisbaar!

  • Aanbevolen door fysiotherapeuten!

Warmte is erg goed voor de spieren. Daarom wordt onze Knuffelzak ook aanbevolen door fysiotherapeuten. Door de werking van de Knuffelzak zullen vastzittende spieren en gewrichten zich weer ontspannen en zal de pijn verdwijnen.

  • De KNUFFELZAK KAN OOK IN DE DIEPVRIES!

De Knuffelzak kan ook gebruikt worden bij blessures als verrekkingen en verstuikingen.Blessure
Zo kan de Knuffelzak erg makkelijk gekoeld worden in de diepvries. Binnen een half uur heeft de Knuffelzak de ideale temperatuur bereikt om optimaal te koelen. Doordat het product erg flexibel blijft, in vergelijking tot een gel coolpack, kan het zich goed om de plek van de blessure heen vormen voor de optimale koeling. Nadat de Knuffelzak in de diepvries is geweest kan deze uiteraard weer opgewarmd worden in de magnetron!
Tip: Stop de Knuffelzak in een plastic zak wanneer u hem in de diepvries doet. Dit voorkomt dat de Knuffelzak in contact komt met ijs of eten. Dit voor uw eigen hygiëne.