Veel gestelde vragen over de Knuffelzak

Hieronder geven we antwoord op veel gestelde vragen over de Knuffelzak. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, dan kunt je altijd met ons contact opnemen via de contactpagina.

[expand title=”De Knuffelzak, is dat iets nieuws?“]Onze Knuffelzakken zijn ook bekend als de Pittenzak, echter heeft onze Knuffelzak een veel fijnere inhoud die veel zachter aanvoelt, beter vormt naar je lichaam en de warmte veel beter in zich houdt. Veel prettiger dan de harde kersenpitten! Doordat je de Knuffelzak ook nog kunt bedrukken, met een eigen foto of tekst, is Je Eigen Knuffelzak ontstaan.
[/expand]

[expand title=”Hoe groot is de Knuffelzak?“]De Knuffelzak is 35 x 17 cm groot en is verdeeld in drie compartimenten. Hierdoor blijft de verdeling van de graankorrel in tact en zal de warmte uitstekend verspreid worden over het gehele bedekte gedeelte. Deze afmeting is ideaal voor alle lichaamsdelen van nek tot voeten.
[/expand]

[expand title=”Wat zit er in de Knuffelzak?“]In onze Knuffelzak zit een hele fijne graankorrel die speciaal behandeld is voor in de Knuffelzak. Deze is behandeld op natuurlijke wijze zonder toevoeging van chemische stoffen.
[/expand]

[expand title=”Blijft de Knuffelzak lang warm?“]Doordat de korrel erg dicht op elkaar zit blijft hij heel lang warm. Veel langer dan bijvoorbeeld de kersenpit die tevens veel harder en grover aanvoelt. Mocht hij naar verloop van tijd niet meer de gewenste temperatuur hebben, kun je deze zo met 1 minuut op 750 Wat nogmaals opwarmen. De zak hoeft niet eerst compleet te zijn afgekoeld.
[/expand]

[expand title=”Moet ik de Knuffelzak ook nat maken?“]Nee, deze Knuffelzak moet je niet nat maken. Juist doordat de korrel droog blijft houdt hij zijn goede warme en koude werking.
[/expand]

[expand title=”Mijn Knuffelzak ruikt bij de eerste keer een beetje muf, hoe kan dat?“]Bij de eerste keer kan de Knuffelzak wat vochtig aanvoelen en een beetje muf ruiken. Dit is enkel de eerste keer omdat de vocht uit de korrel is getrokken. U zult zien dat de Knuffelzak bij de volgende opwarming niet meer vochtig aanvoelt en een natuurlijke zachte geur bij zich draagt.
[/expand]

[expand title=”Hoe gebruik ik de Knuffelzak?“]Voor een uitleg hoe de Knuffelzak dient te worden gebruikt klik op: gebruiksaanwijzing.
[/expand]

[expand title=”Is de Knuffelzak ook geschikt voor baby’s of kinderen?“]Doordat deze Knuffelzak erg zacht aanvoelt is deze uiterst geschikt voor baby’s en kinderen. Vaak volstaat 1 minuut opwarmen in de magnetron al voor de juiste temperatuur. Twee à drie minuten is vaak iets te warm. Tip: gebruik de Knuffelzak tijdens een wandeling als kruik in de kinderwagen!
[/expand]

[expand title=”Ik heb kleine brandgaatjes in de stof, hoe kan dat?“]Voor het opwarmen dient de magnetron of oven vrij te zijn van etensresten. Slechts broodkruimels kunnen er al voor zorgen dat de stof licht gaat schroeien. Etensresten worden namelijk erg warm. Zorg daarom altijd dat uw plaat in de oven/magnetron vrij is van etensresten.
[/expand]

[expand title=”Ik wil de Knuffelzak graag laten bedrukken. Hoe lang duurt dat?“]Vanaf het moment dat u heeft besteld rekenen wij vaak twee (werk)dagen voordat we hem naar u hebben verstuurd. Vaak is dan de betaling ook al binnen. In de meeste gevallen heeft u de Knuffelzak zelfs binnen twee dagen al ontvangen. Wij zijn natuurlijk ook afhankelijk of de post wel of niet wordt bezorgd.
[/expand]

[expand title=”Hoe moet ik een foto of tekst voor op de Knuffelzak naar jullie toesturen?“]Hiervoor hebben wij een pagina ingericht waarop stap voor stap staat beschreven hoe je een Knuffelzak met bedrukking kunt bestellen. Klik op de volgende link: bedrukken Knuffelzak.
[/expand]

[expand title=”Kan ik ook op een andere manier bestellen?“]Mocht u er via de standaard webwinkel niet uitkomen, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail met ons contact opnemen om uw wensen met ons te bespreken. Deze gegevens kunt u op de volgende link vinden: contactgegevens
[/expand]

[expand title=”Ik woon in de buurt van Emmen, kan ik mijn bestelling ook afhalen?“]Geen probleem! Bij uw bestelling kunt u aangeven of uw bestelling naar u moet worden gestuurd of dat u hem graag wilt komen afhalen. Hiermee bespaart u enkele euro’s verzendkosten.
Per telefoon of e-mail kunnen we een afspraak maken wanneer u de Knuffelzak wilt komen afhalen.
[/expand]

[expand title=”Hoe kan ik mijn bestelling betalen?“]Je kunt bij ons betalen via iDEAL, bankoverschrijving of contant wanneer je de Knuffelzak bij ons komt afhalen. Als je hebt gekozen voor een bankoverschrijving dan krijg je, nadat je een bestelling hebt geplaatst, een e-mail van ons . In deze e-mail staan al onze bankgegevens en vragen we je het bedrag naar ons over te schrijven.
[/expand]

Comments are closed.